zaterdag 30 mei 2015

Outletkoopjes, goodiebags en vers-van-de-pers-producten

Morgen is het weer zover: van 10:00-17:00 uur is het Open Dag & Outlet!
De voorbereidingen zijn in volle gang:

Zo hebben we de Outlet aangevuld met veel producten op het gebied van scrapbooking (inclusief de rijkgevulde voordeelpakketten), kaarten maken (stansen, stempels, papier, e.d. van o.a. Joy!Crafts en Marianne Design), maar dit keer ook veel voor mixed media en art journaling (denk aan stempels van Tim Holtz, Alterations dies, Distress glitters, journalboekjes en meer!). 
Op al deze producten gelden kortingen tot 75%. Wees er snel bij, want OP=OP!

Ook hebben we 50 goodiebags gevuld t.w.v. €35,00! Deze zullen we morgen, verspreid over de hele dag, verloten onder onze klanten. Iedereen heeft dus evenveel kans een gelukkige winnaar te zijn. Bij binnenkomst krijg je een nummertje en bij het afrekenen hoor je of je hebt gewonnen. Hieronder staan ze al klaar, zijn ze niet geweldig?


Verder hebben we twee series vers-van-de-pers-producten in de winkel gehangen.

Eén daarvan is de nieuwe 'Project NL' lijn van Marianne Design (dé Nederlandse Project Life variant), die meteen worde gedemonstreerd door Tineke Visser. De lijn bestaat uit cards, enamel dots, clearstamps en diverse ondergronden.


Ook zijn we gisteren speciaal voor jullie heen en weer gereden naar StudioLight om hun volledige assortiment van de nieuwste producten op te halen - letterlijk vers van de pers dus! Het assortiment bestaat uit 3D-stansblokken van 'Summer at the beach', 'Creative Chalk', 'La Provence' en 'Pictures Vintage', Van de eerste twee lijnen zijn ook stansvellen, MDF, gifboxes en scrapbookpapier verkrijgbaar. 


Uiteraard hebben we van de overige merken ook het nieuwste in de winkel hangen. 

Kortom: kom gezellig langs, graag tot morgen!

zondag 24 mei 2015

We proudly present... ons demo-team en te gekke aanbiedingen voor onze Open Dag & Outlet op zondag 31 mei!

Over precies een week is het weer zover: onze Open Dag & Outlet!

Voor deze dag op zondag 31 mei hebben we een zeer gevarieerd demo-team samengesteld. Nog nooit eerder hadden we zoveel demonstraties:Zij gaan demonstreren:
 • Diny Sprakel – gaat allerlei achtergronden voor kaarten maken met o.a. PanPastels, Distress inkten, Copics en Bister.
 • Mery Cozijnsen – gaat werken met de allernieuwste mallen producten van Joy!Crafts, waaronder die van Mery’s
 • Annie Fransen – haar thema is 'Zin in de zomer!'. Annie gaat aan de slag met de nieuwste lijn van Studio Light op kaarten en MDF.
 • Christiaan Daalderop – laat alle toepassingen zien van de nieuwste artikelen van Marabu, zoals acryl color, metallic en glitter effect, acryl mousse, acryl spray, art painter en art crayon. Al deze artikelen zijn op waterbasis en zeer mooi voor in je art journal of mixed media.
 • Wilma van Workum – heeft de mooiste voorbeelden bij met producten van Craft Emotions en gaat werken met de allernieuwste mallen en stempels van CreaLies, die wie sinds kort in ons assortiment hebben opgenomen.
 • Kim van Ravesteijn – gaat gave Project Life embellishments maken met m.b.v. kurk, de tiny attachter, clear photostickers, lettertang en meer. Verder demonstreert ze de gloednieuwe Fuse Tool en laat ze zien op welke manieren je je kaartjes op maat kunt maken.  
 • Corina van Holstein – zal de nieuwste mallen en stempels van Noor!Design demonstreren.
 • Hanny van Extel – laat alle toepassingen van de nieuwe Silhouette Cameo 2 zien. Ze gaat werken met vinyl, flex & flock, maar ook met sketch pennen en nog veel meer. 
 • Tineke Visser – Gaat aan de slag met Project NL, de nieuwe Nederlandse Project Life kaartjes en stempels van Marianne Design.
 • Nicole Parmentier – gaat werken met de decorative chalks van Joy! Crafts. Showt verder diverse stempeltechnieken, zoals o.a. het werken met gold-foil. Ook aan bod komen leuke tools, zoals o.a. de envelope punch board en verschillende tools voor creative lettering waaronder de Copic multiliner en de Wink of Stella brush.
 • Anita Corsten – gaat werken met de nieuwste artikelen van Marianne Design, zoals creatables, collectables en craftables.
Kortom, alle nieuwste hobby's en producten passeren de revue. Ga bij ze langs, kijk, stel vragen en laat je inspireren.

Natuurlijk hebben we, naast de 10% korting op het hele winkelassortiment*, deze dag ook andere mooie winkelaanbiedingen in petto:Graag tot zondag 31 mei!  

Team Creatief Centrum Heesch