zaterdag 30 mei 2015

Outletkoopjes, goodiebags en vers-van-de-pers-producten

Morgen is het weer zover: van 10:00-17:00 uur is het Open Dag & Outlet!
De voorbereidingen zijn in volle gang:

Zo hebben we de Outlet aangevuld met veel producten op het gebied van scrapbooking (inclusief de rijkgevulde voordeelpakketten), kaarten maken (stansen, stempels, papier, e.d. van o.a. Joy!Crafts en Marianne Design), maar dit keer ook veel voor mixed media en art journaling (denk aan stempels van Tim Holtz, Alterations dies, Distress glitters, journalboekjes en meer!). 
Op al deze producten gelden kortingen tot 75%. Wees er snel bij, want OP=OP!

Ook hebben we 50 goodiebags gevuld t.w.v. €35,00! Deze zullen we morgen, verspreid over de hele dag, verloten onder onze klanten. Iedereen heeft dus evenveel kans een gelukkige winnaar te zijn. Bij binnenkomst krijg je een nummertje en bij het afrekenen hoor je of je hebt gewonnen. Hieronder staan ze al klaar, zijn ze niet geweldig?


Verder hebben we twee series vers-van-de-pers-producten in de winkel gehangen.

Eén daarvan is de nieuwe 'Project NL' lijn van Marianne Design (dé Nederlandse Project Life variant), die meteen worde gedemonstreerd door Tineke Visser. De lijn bestaat uit cards, enamel dots, clearstamps en diverse ondergronden.


Ook zijn we gisteren speciaal voor jullie heen en weer gereden naar StudioLight om hun volledige assortiment van de nieuwste producten op te halen - letterlijk vers van de pers dus! Het assortiment bestaat uit 3D-stansblokken van 'Summer at the beach', 'Creative Chalk', 'La Provence' en 'Pictures Vintage', Van de eerste twee lijnen zijn ook stansvellen, MDF, gifboxes en scrapbookpapier verkrijgbaar. 


Uiteraard hebben we van de overige merken ook het nieuwste in de winkel hangen. 

Kortom: kom gezellig langs, graag tot morgen!