woensdag 29 oktober 2014

Herkansing Open Dag zaterdag 1 november

Heb je onze Open Dag op zondag 12 oktober gemist of kun je er geen genoeg van krijgen? Aanstaande ZATERDAG 1 november van 10-17 uur doen we het nog eens dunnetjes over:Demonstraties
Hobbygroothandel Joy!Crafts geeft acte de présènce met inspirerende demonstraties over producten uit hun uitgebreide papierhobby-assortiment. Zo gaat Ineke Bezemer aan de slag met de producten van de serie Noor!Design. Mery Cozijnsen, zelf ontwerpster van snij/embosmallen en stempels, laat o.a. zien hoe je de mooiste kerstkaarten maakt. Heel bijzonder zijn haar miniatuurhuis-mallen, waar de leukste miniatuurkamertjes en kaarten mee te maken zijn. 


Magazijnopruiming
Natuurlijk kun je deze dag ook terecht in het gebouw naast Creatief Centrum Heesch, waar ons magazijn speciaal is ingericht met koopjes voor o.a. 'kaarten maken' en 'scrapbooking'. Met kortingen tot 75% en zelfs meer! Er zijn dit keer ook een aantal tafels met kralen en sieraadaccessoires ingericht. Hoe eerder je komt, des te groter de keus. 


Goodiebags en andere leuke acties
Naast dit alles maakt elke klant op 1 november kans op één van de 20 goodiebags, die we op een eerlijke manier en verspreid over de hele dag verloten. Iedereen heeft dus evenveel kans een gelukkige winnaar te zijn. Daarnaast ontvang je 10% kassakorting op alle producten van Joy!Crafts en krijg je een limited edition mask cadeau bij aanschaf van Dutch Doobadoo structuurpasta (OP=OP).

Tot slot zijn parkeren en warme dranken gratis! Kom je ook gezellig langs?